SERGIO - The Entertainer,  

The Artist -  OH YEAH !

SERGIO.be

Welkom op de website van vlaanderens grootste entertainer

 

Sergio is exclusief te boeken bij Globe Entertainment.

014/49.48.47.

 

Main stages of business development


Sociis mauris in integer, a dolor netus non dui aliquet, sagittis felis sodales, dolor sociis mauris, vel eu libero cras. Interdum at. Eget habitasse elementum est, ipsum purus pede porttitor class, ut adipiscing, aliquet sed auctor, imperdiet arcu per diam dapibus libero duis. Enim eros in vel, volutpat nec pellentesque leo, temporibus scelerisque nec.

Sergio lanceert nieuwe single 'Ik ben Sergio'

met spraakmakende videoclip 

 

Bijna 90.000 views op minder dan 24u!!


Met de bloedmooie Nederlandstalige pareltjes 'Je eigen leven' (nominatie 'Beste Lied Nederlandstalig' Radio 2 Zomerhit 2013), 'Ik kan niet zonder jou''Alleen bij jou' (zijn eerste nr.1 hit in een carrière van ruim 27 jaar én ook de grootste Nederlandstalige hit van 2014!) en het meeslepende 'Oneindig', schonk ruwe bolster Sergio ons een intieme blik in zijn ziel. Na deze aangrijpende en persoonlijke nummers, die hij o.a. liet schrijven voor zijn zoon en vrouw, vond woelwater Sergio het de hoogste tijd om ook eens een nummer geheel aan zichzelf te wijden...en dan mag de sfeer uiteraard weer héél wat "anders" zijn!


Bart Herman nam de uitdaging aan, kroop in de pen en schreef het nummer 'Ik ben Sergio'. Een single volledig op het lijf van Vlaanderens grootste showbeest geschreven; over feesten, het (niet) kwijtraken van wilde haren en geen spijt hebben van de keuzes die je maakt.


Pikante videoclip nu al internethit!


Vorige week werd in het wereldvermaarde Tet's Café te Zammel (Geel) de bijhorende videoclip opgenomen en geheel in de stijl van feestbeest Sergio, gingen daar alle remmen los! Het bier - en de cava voor de dames - vloeide rijkelijk en als kers op de taart kreeg Sergio er nog een pikante stripact bovenop! Een act waarover op voorhand de nodige afspraken werden gemaakt ten huize Quisquater. "Ik heb mijn vrouw moeten beloven van nergens aan te komen en heb me daar ook keurig aan gehouden...maar dat was niet altijd even evident met wat me daar allemaal werd voorgeschoteld. Ik ben blij dat ik achteraf even stoom kon aflaten op de boksbal die er stond", zegt de zanger al lachend.

 

Gisteren (donderdag) middag werd de videoclip op de mensheid losgelaten en verspreidde zich meteen als een lopend vuurtje via nieuws- en entertainmentsites en social media. Ondertussen, minder dan 24u. later, staat de teller al bijna op 90.000 views, een waanzinnig aantal, zeker voor een Nederlandstalige, Vlaamse single!


Sergio lijkt alvast op weg naar een stevige hit en het is deze 'jongen van de straat' meer dan gegund!


'Ik ben Sergio', de nieuwe single van Sergio, is HIER verkrijgbaar via iTunes