top of page

Sergio Quisquater krijgt onverwacht zeer slecht nieuws te horen: "Voor mij hoeft het nu niet meer"Sergio Quisquater heeft zopas een gloednieuwe single uitgebracht, 'Supermagnifique'. Met die song hoopte hij ook op een uitnodiging van 'Tien Om Te Zien'. Maar dat is helaas niet gebeurd. In een filmpje op Instagram uit hij nu zijn ongenoegen.

"Met 'Supermagnifique' snijd ik écht een nieuw, veelbelovend hoofdstuk aan. Ik denk wel dat die song internationale potentie heeft. De clip ook. Pure elektropop. En het is zelf geschreven, met Jan Vervloet van Fiocco", vertelde Sergio enkele weken nog over zijn gloednieuwe nummer in het weekblad Primo. Maar helaas kreeg de zanger toch geen uitnodiging voor 'Tien Om Te Zien'.


"Ik heb gegokt, en verloren", schrijft Sergio op Instagram bij een sarcastisch filmpje waarin hij aan zijn fans vertelt dat hij geen uitnodiging kreeg voor 'Tien Om Te Zien'. Ook zijn goede vriend Sam Gooris sprong voor hem in de bres. Hij riep zijn fans op om Sergio te helpen om hem toch in 'Tien Om Te Zien' te krijgen. Maar voor Sergio hoeft het zelfs niet meer.


Niet bij de pakken blijven zitten

"Bedankt copain, maar voor mij hoeft het dit jaar niet meer. Ik ga er niet van sterven. Van dit toch niet", reageert hij. "Op zo'n manier een plaatsje in 'Tien om te Zien' krijgen, hoeft voor mij niet. Daar ben ik te fier voor", zegt hij vandaag in TV Familie. "Maar ik ben niet iemand die bij de pakken blijft neerzitten. Sommige nummers blijven twee jaar of nog veel langer in de schuif liggen, maar ik blijf lekker nieuwe muziek maken. En zelfs wanneer een song geen aandacht krijgt van radio en tv, komt dat nummer vaak nog van pas tijdens mijn optredens", zegt de zanger.

Hij mocht wel mee op het podium bij Bazart. "Simon Nuytten van Bazart kon er niet bij zijn. Bazart-zanger Mathieu Terryn vroeg mij daarom om mee op het podium te staan toen hij het nummer 'Blijf nog even hier' met Guusje bracht. En ik dacht: waarom ook niet? Zo ben ik toch een béétje bij 'Tien om te Zien' geweest", besluit de zanger.

ความคิดเห็น


bottom of page